Älä leiki ostoskärryillä – tai voi käydä näin huonosti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaupoissa olevat ostoskärryt on tarkoitettu ostosten kuljettamiseen. Silti marketeissa ja lähikaupoissa näkee usein huonosti käyttäytyviä lapsia, jotka pitävät kärryjä henkilökohtaisina kiipeilytelineinään. Harvoin kuitenkaan aikuiset sortuvat samaan.

YouTube
YouTube

Nyt venäläinen mies näyttää mallia siitä, kuinka ostoskärryillä leikkiessä voi käydä. Hän saapuu ostoksineen kaupasta ulos tavaratalon parkkipaikalle ja intoutuu hyppäämään ostoskärryjen kahvaa vasten koko vartalon painollaan. Koska ostoskärryissä on hyvin vähän tavaraa, kippaavat ne miehen maahan.

Ostoskärryineen maahan kaatunut mies satuttaa rytäkässä ilmeisesti polvensa. Myös hänen ostoksensa menevät rikki. Moni veikkaa, että mies jätti ostoskärryillä leikkimisen tähän kertaan. Onneksi Sergeyrus178-nimimerkki taltioi tapahtumat autonsa kojelaudassa olleella kameralla myös muiden opetukseksi.