Jessica Alba seksikäs kuin 10 vuotta sitten – kuvia ei uskoisi todeksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba muistetaan esimerkiksi vuoden 2005 Sin City -elokuvan Nancy Callahanin strippariroolistaan. Hän tekee paluun valkokankaalla samaiseen rooliin Sin City: Kaiken takana on nainen -elokuvassa, joka saa Suomessa ensi-iltansa 22. elokuuta.

Nyt Jessica on poseerannut Comic-Con -messutapahtumassa San Diegossa mykistävän upeana. Maailman seksikkäimmäksi useaan kertaan äänestetty supertähti ei nimittäin näytä päivääkään vanhemmalta kuin 10 vuotta sitten.

33-vuotias Jessica nähtiin äskettäin Iso-Britannian GQ-lehden kannessa uimapuvussa ja pidellen surffilautaa selkänsä takana. Jessica Alban Sin City: Kaiken takana on nainen on noir-henkinen Frank Millerin sarjakuviin perustuva toimintaelokuva, jossa tullaan näkemään myös Joseph Gordon Levitt, Josh Brolin, Jaime King, Juno Temple, Ray Liotta ja Lady Gaga.