Asfalttisoturi Mad Max tekee paluun – tältä näyttää uusi elokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

George Millerin ohjaaman Mad Max -trilogian toinen osa, Asfalttisoturi, teki Mel Gibsonista vuonna 1981 kertaheitolla tähden. Globaalin tuhon jälkeiseen maailmaan sijoittuvan, vuosina 1979-1985 valmistuneen trilogian osat lukeutuvat myös kaikkien aikojen tunnetuimpiin australialaisiin elokuviin.

madmax2015b

Suosittu sarja saa jatkoa toukokuussa 2015 ilmestyvän Mad Max: Fury Road -elokuvan muodossa. Koska edellinen osa sai ensi-iltansa jo 30 vuotta sitten, astuu Mad Maxin hiekkaisiin kenkiin tällä kertaa Mel Gibsonin sijaan nuoremman polven näyttelijä Tom Hardy. Elokuvassa nähdään myös muun muassa Charlize Theron ja Rosie Huntington-Whiteley.

Odotetusta elokuvasta on nyt julkaistu ensimmäinen juliste, jossa Mad Max poseeraa selin kameraan Interceptor-autonsa vieressä. Elokuvastudio Warner Bros on myös julkaissut liudan kuvia elokuvasta. Tuhon jälkeiseen maailmaan sijoittuvien seikkailujen ystävät voivat huokaista helpotuksesta, sillä kaikki aikaisemmista elokuvista tutut elementit kuten rajun näköiset ajuneuvot, aavikkoympäristö ja kirjavan näköiset hahmot, ovat läsnä kuvissa.

Warner Bros
Warner Bros