Video viuhahduksesta! Näin Musta Barbaari piti Qstockin järjestysmiehiä pilkkanaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka kotimainen hiphip-artisti kosti heavylegendoille näyttävästi sen, että hänen oma keikkansa keskeytettiin metalliveteraanien keikan takia ennen aikojaan. Nyt tapauksesta on viimein saatu videomateriaalia verkkoon.

YouTube
YouTube

Megadeth-yhtyeen heavylegendat olivat Mustan Barbaarin mukaan keskeyttäneet hänen esiintymisensä, kun artistin sähköt katkaistiin kesken keikan. Siksi räppäri päätti kostaa heavymiehille ryntäämällä kesken heidän keikkansa ilman paitaa lavalle. Nyt videoilla nähdään miten räppäri piti järjestysmiehiä pilkkanaan Peace Sells -kappaleen loppupuolella, kun järjestysmiehet eivät saaneet kiinni lavalla nopeasti paidattomana puikkelehtinutta artistia.

Lopulta Musta Barbaari saatiin kiinni ja poistettiin festarialueelta.

Julkaisu käyttäjältä Petri Anttila.