Tässäkö FIFA-pelin tulevaisuus?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Konsolipelien kärkikaartiin jo vuosien ajan lukeutunut FIFA julkaisee pian taas uuden versionsa. Videopelin grafiikkaan on panostettu vuosien saatossa yhä enemmän. Kuinka realistiseksi konsolipeli on mahdollista ylipäätään saada?

YouTube
YouTube

MHjerpseth-nimimerkki esittelee nyt kuvitteellisen version tosielämän FIFA-pelistä YouTubesta. Aitoon jalkapallopeliin editoidusta videoesimerkistä löytyy yhtäläisyyksiä konsolipelin kanssa. Peliä on hauska katsoa ja kuvitella, minkälaista näin realistista peliä olisi pelata.

Electronic Arts julkaisi FIFA 14 -pelin Suomessa PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii, PS Vita, PSP, 3DS -alustoille. FIFA 14 on saanut monissa peliarvosteluissa täydet pisteet ja vielä useammissa 9/10 pisteet. Lisäksi se valittiin Gamescom 2013 -messuilla parhaaksi urheilupeliksi. FIFA 15 julkaistaan syyskuun viimeisellä viikolla.