Torin rinnat kuin tarjottimella – silikonit kaukana luonnollisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beverly Hills 90210 -sarjan tähden Tori Spellingin luksuselämä on heittänyt häränpyllyä viime aikoina. Hänen aviomiehensä Dean McDermottin uskottomuus tuli ilmi heidän yhteisen Tori&Dean-realitysarjansa jaksossa.

Lukemattomien muiden Hollywood-naisten tapaan myös Tori on kasvattanut kuppikokoaan silikonirinnoilla, mutta lopputulos lukeutuu viihdemaailman luonnottomampien joukkoon. Taannoin huhuttiin, että Tori olisi menossa rintojensa korjausleikkaukseen, mutta Malibussa eilen kuvattujen paparazzikuvien perusteella ainakaan vielä muutosta ei ole tapahtunut.

40-vuotias Spelling dokumentoi aviokriisiään parhaillaan True Tori -reality-ohjelmassaan. Torin paino on myös laskenut ongelmatilanteessa huomattavan alas, mikä huolestuttaa hänen lähipiiriään. McDermottiin väitetään tunnustavan muitakin suhteitaan realityohjelmassa. Yhteinen realityohjelma on saanut pariskunnan riitelemään yhä enemmän. Julkkispari avioitui vuonna 2006 ja heillä on neljä lasta.