Koko perheen Chilifestivaali Tampereella – mukana chilinsyönnin MM-kilpailu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella 15. – 17. elokuuta järjestettävä Chilifest Finland on julkaissut päiväkohtaisen ohjelmansa. Tapahtumassa on tänä vuonna aikaisempaa enemmän näytöskeittiöitä, tulisia kilpailuja ja koko perheelle sopivaa ohjelmaa.

Chilirockissa pääesiintyjänä nähdään Santa Cruz. Torilavan näytöskeittiöissä kokkaavat huippukokit Arto Rastas ja Chef Santeri. Tarjolla on esimerkiksi erikoiserä Savuhovin tulista The End –makkaraa, Isontuvan chilijäätelöä, Chilifestien juhlakastiketta sekä laaja kattaus erilaisia BBQ-annoksia.

Texas BBQ Catering tuo torille jättimäisen BBQ Smokerin, jossa lihat kypsennetään aitoon texasilaiseen tyyliin. Mallaskosken panimo sekä Panimo Hiisi panevat tarjolle chililonkeroa, mango-habanero-IPAA ja aji-fantasy-Cream Alea.

Perinteiseen tapaan Chilifest Finland järjestää useita kilpailuja: Chilimix-syöntikilpailu, Siipiweikot Hot Wigs Challenge, Chili Con Carne -kilpailu, Naga-tikkarinsyöntikilpailu, kastikekilpailu, uusi jälkiruokakilpailu sekä chilinsyönnin MM-kisa, jossa tänä vuonna ovat mukana sekä viime vuoden että 2012-vuoden voittajat.

Chilirock järjestetään Laikunlavalla ja YO-talolla. Laikunlavan ilmaiskonserteissa nähdään Soul Shine Society, The Alleyway Wolves, Rockwalli, Kille Kuuleri, Ironica ja Polartones. YO-talolla jatkoklubilla lavalle nousevat Santa Cruz, Amendfoil, Constantine ja Peekaboo Primates.

Chilifest Finlandissa on tarjolla aikasempaa enemmän koko perheelle tarkoitettua ohjelmaa. Laikunlavalla nähdään Sisu Cheerleaderit, Sirkus Rakkaus Pum Pum, Napalmi Nalle, La Murga Rumpushow ja tulishow. Torilavalla on näytöskeittiöiden lisäksi stand up -esityksiä ja akustista musiikkia.

Chilifest Finland on maksuton tapahtuma, jonka tarkoitus on pitää hauskaa hyvän ruoan ja juoman merkeissä sekä jakaa chilitietoutta. Tapahtuman järjestää Suomen Chiliyhdistys Ry ja Oy Poppamies. Viime kesänä Chilifest Finland keräsi kolmen päivän aikana noin 20.000 kävijää.