Ultimaattinen krapulanpoistaja – darra kuin darra saa kyytiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan kesän historiallinen hellejakso on saanut suomalaiset sankoin joukoin liikkeelle varsinkin kesäterasseille. Alkoholia toki nautitaan myös esimerkiksi kesähäissä ja kesäfestareilla. Sen seurauksena kesällä myös krapulat ovat melko yleisiä, ja niiden parannuskeinot kultaakin kalliimpia.

krapulabussi2012b.png

Olemme esitelleet vuosien varrella suuren joukon erilaisia keinoja päästä eroon krapulasta, mutta nyt eräs keino on jälleen ylittänyt aikaisemmat. Kyseessä on nimittäin krapulatohtori, joka saapuu tilauksesta kotikäynnille parantamaan asiakkaan olotilan. Hintaa palvelulle kertyy 200 dollaria.

New Yorkin Hamptonsin alueella on aloittanut The IV Doc -niminen palvelu, joka kutsuu itseään ”huomaamattomaksi luksuspalveluksi tilapäiseen nestehukkaan”. Palvelu auttaa asiakkaita muun muassa The Cleanse -paketilla, jossa heille laitetaan apua tuovaa liuosta suoraan suoneen asiakkaan omassa kodissa. Jos seuraavana päivänä täytyy mennä töihin, on hinta 299 dollaria. Krapulan lisäksi palvelua voi käyttää muun muassa jetlagin tai ruokamyrkytyksen hoitamiseksi.