Miss Peppu -kisojen musta hevonen: Kaksoset mukana kisassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Peppu -kilpailu sai aikoinaan alkunsa Brasiliasta, jossa se on edelleen arvostettu kauneuskilpailu. Viime vuosina kisa on kuitenkin levinnyt myös maan ulkopuolelle, kuten esimerkiksi Yhdysvaltoihin. Parhaillaan Brasiliassa kohistaan jo tulevan kisan osallistujista.

Nyt on paljastunut, että ensimmäistä kertaa Miss Peppu -kilpailun historiassa mukaan kisassa ovat myös kaksostytöt Grazy ja Rafaela Fornazieri. Kaksosten mukanaolo on mahdollista, koska he edustavat eri osavaltioita.

Fornazierin siskosten lisäksi mukana kisassa on myös 25 muuta muodokasta neitokaista. Kilpailun äänestys alkaa 11. elokuuta ja heistä 15 eniten ääniä saanutta selviytyy finaaliin. Miss Peppu -finaali järjestetään marraskuussa.