Hollywoodin unelmapari aviokriisissä – pariterapiaa kiertueella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkimaailman voimapari Beyonce ja Jay Z kuuluvat niin menestykseltään kuin varallisuudeltaan julkkismaailman eliittiin. Parin avioliitto-ongelmista on huhuttu jo tovi, eikä viimeaikaiset uutiset luo tippaakaan lisäromantiikkaa heidän ylleen. He ovat olleet naimisissa vuodesta 2008.

New York Post tietää, että hiphopin valtiaspari osallistuu parhaillaan parisuhdeterapiaan samalla, kun he esiintyvät yhteisellä On The Run -kiertueellaan. Valitettavasti Jay Z:n huomion kerrotaan menevän enemmän rahan tahkoamiseen ja puhelimessa puhumiseen kuin pariskunnan yhteiseen aikaan. Avioliiton kerrotaan muuttuneen enemmän liiketoiminnaksi kuin rakkaudeksi. Pari ei ole kommentoinut huhuja ja he ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa runsaasti yhteiskuvia.

Beyonce listattiin äskettäin Forbesin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten listan kärkeen. Hän tienasi vuoden aikana 115 miljoonaa dollaria. Järisyttävä summa koostui loppuunmyydyistä keikoista, levymyynneistä ja ammatin tuomista eduista. Yllättäen Beyoncen aviomies räppärimoguli Jay Z tienasi vuoden aikana ”vain” 60 miljoonaa dollaria ja pääsi Forbesin listan kuudenneksi. Heillä on kaksi ja puoli vuotias Blue Ivy-tytär.