Upea näky! Glamour-sarjan kaunotar lekotteli uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourelämää Essexissä -realitysarjassa mukana ollut brittiläinen Lucy Mecklenburgh on ohjelmassa esiintymisen jälkeen keskittynyt uraansa yrittäjänä. Neitokainen on esimerkiksi perustanut oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin. Nyt hän on silti ehtinyt lomailemaan.

22-vuotias Lucy Mecklenburgh on suunnannut lomalle Roomaan, Italiaan. Siellä hänet kuvattiin ottamassa aurinkoa hotellinsa uima-altaalla sinisissä bikineissä.

Erottuaan entisestä kihlatustaan Mario Falconesta huhtikuussa 2012 Lucy Mecklenburgh on treenannut ahkerasti. Hän kertoi saaneensa paljon kysymyksiä ihmisiltä, miten pitää yllä upeaa ulkomuotoa. Lucy on perustanut oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan. Hänestä terveellinen ruoka ja säännöllinen treeni tekevät tehtävänsä.