Pikkutytön Slayer-revittely yllättää verkossa – tähän ei moni pysty!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Markkinoilla on tällä hetkellä useampia erilaisia konsolipelejä, joissa kerätään pisteitä erilaisia instrumentteja soittamalla. Yksi näistä peleistä on Rocksmith 2014 -peli, jossa soitetaan oikeaa kitaraa pelin näyttäessä näytöllä ohjeita soittamiseen.

YouTube
YouTube

Eräs pikkutyttö on nyt näyttänyt, kuinka taitava hän on kyseisessä pelissä. Kymmenvuotias neitokainen on nimittäin soittanut Slayerin War Ensemble -kappaleen uskomattomalla taidolla. Pelin avulla soitettu kappale sujuu tytöltä pelin kehujen mukaan erinomaisesti.

YouTubessa ihastuttavalla vedolla kuullaan myös soittajana toimineen Audreyn siskoa Katea, joka innostui laulamaan metallikappaleen mukana. Siskosten musisointi on sittemmin ihastuttanut jo lähes 750.000 katsojaa. Moni on kommentoinut videon yhteyteen, että Audreystä kasvaa varmasti oikein pätevä muusikko.