Ryöstäjä peitti kasvonsa läpinäkyvällä muovipussilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset edustavat tunnetusti keskimääräistä tyhmempää kansanosaa, ja siitä saadaan todisteita tasaisin väliajoin. Viime aikoina viihdelehdet ovat kertoneet poikkeuksellisen monesta rikollisesta, jotka ovat suorastaan huutaneet kiinniottoa.

Splash
Splash

Viime viikolla kerroimme miehestä, joka ryösti pankin paidassa, jossa oli hänen oma nimensä. Nyt vuorossa on vähintään samanlainen typerys, sillä Yhdysvaltojen Illinoisin osavaltiossa sijaitsevassa Bellevillessä mies marssi ryöstämään Circle K -ruokakauppaa.

Ryöstäjä oli peittänyt kasvonsa asianmukaisesti muovipussilla, joka kuitenkin sattui olemaan läpinäkyvä. Ehkä miehen kannattaisi vankilatuomionsa jälkeen valita hieman vähemmän osaamista vaativa ammatti.

Splash
Splash
Splash
Splash