Samsung Galaxy syttyi palamaan tyynyn alla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entisaikaan talouteen ostettiin yksi pöytäpuhelin, jota käytti koko perhe. Nykyisin jokaisen taskussa on yksi henkilökohtainen älypuhelin, joka seuraa kaikkialle. Siellä missä on tekniikkaa, on myös oikosulkuja. Jälleen otsikoihin on noussut tapaus, jossa teinitytön Samsung Galaxy -mallin puhelin syttyi palamaan.

Brittiläinen 13-vuotias Ariel Tolfree oli pannut Samsung Galaxy S4 -sarjan puhelimensa tyynyn alle ennen nukkumaanmenoa. Hän kuitenkin heräsi savun hajuun. Hän huomasi, että puhelin oli syttynyt palamaan ja polttanut tyynyn ja lakanan. Laite oli sulanut käyttökelvottomaan kuntoon, Daily Mail raportoi.

Samsung tiedottaa, että puhelimeen oli asennettu uusi akku, joka ei ollut samaa merkkiä puhelimen kanssa, vaan ostettu ulkopuoliselta palveluntarjoajalta. Samsung on kuitenkin tarjoutunut korvaamaan palaneet lakanat, patjan, tyynyn ja puhelimen. Noin vuosi sitten sveitsiläinen tyttö sai vakavia palovammoja reiteensä, kun hänen taskussaan ollut Samsung Galaxy -älypuhelin räjähti tuntemattomasta syystä.