Seinäjoen Vauhtiajot teki yleisöennätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna maamme neljänneksi suurimmaksi kesätapahtumaksi noussut Seinäjoen Vauhtiajot Race & Rock teki tänä vuonna uuden kävijäennätyksen. Viikonlopun aikana vieraita kaikissa eri tapahtumissa oli yhteensä 59.200. Viime kesänä kokonaiskävijämäärä oli 56.400 kävijää.

– Uskoimme kävijäennätykseen, sillä rockin iltatapahtuma laajeni nyt ensimmäistä kertaa kolmipäiväiseksi, mahdollistaen näin entistä laajemman artistikattauksen kokoamisen suuren yleisömme iloksi, promoottori Kalle Keskinen kertoi.

Tapahtumassa nähtiin kotimaisen musiikin kärkinimiä, kuten Cheek ja Jenni Vartiainen, Eppu Normaali, Michael Monroe ja Yö sekä Kaija Koo. Radalla vauhdin huumaa tarjosivat Porche GT3 Cup Trophy, Legenrds, Trophy, Drifting näytösajo ja V8 Thunder Cars.