Selfie-hampurilaiset tulevat – eihän näitä viitsi syödäkään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin selfie-leivänpaahtimesta, joka tarjoaa mahdollisuuden omien syötävien muotokuvien luomiseen. Vermont Novelty -yhtiön erikoinen keksintö polttaa käyttäjän valitseman kuvan leivän pintaan.

YouTube
YouTube

Paahtoleivät eivät kuitenkaan ole enää ainoa ruoan muoto, jonka pinnalle on mahdollista saada omien kasvojensa kuvan. Majoneesia valmistava Hellmann’s-yhtiö on kehitellyt tulostimen, joka käyttää raaka-aineenaan majoneesia.

Se luo hampurilaispihvin päälle esimerkiksi selfie-kuvan piirtämällä sen majoneesilla. Yhtiön Life Hacks -kampanjan myötä Iso-Britanniassa on nähty ruokakojuja, joista ihmiset ovat voineet ostaa omalla majoneesimuotokuvallaan varustettuja hampurilaisia.

Hellmann’s-yhtiön keksintöä ja omaperäistä kampanjaa esittelevä video herättää kysymyksen, raskisiko yllättävänkin tarkalla muotokuvalla varustettua purilaista edes syödä. Onneksi teoksen voi ikuistaa esimerkiksi Instagramiin älypuhelimen kameralla. Jäämme odottamaan selfie-ruokainnostuksen myötä selfie-pizzoja, selfie-olutta ja selfie-karjalanpiirakoita.