Uimahyppy meni pahasti pieleen – katso jos uskallat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Uimahyppyjä voi suorittaa esimerkiksi uimastadioneilta löytyvistä hyppytorneista. Hyppy kannattaa kuitenkin aina suorittaa sellaiselta korkeudelta, joka tuntuu itselleen mukavalta. Nyt eräs nainen on nimittäin elävä esimerkki siitä, kuinka pieleen uimahyppy voi pelkäämisen johdosta mennä.

YouTube
YouTube

Neitokainen oli jo lähtenyt hyppäämään hyppytornista, kun hän viime hetkillä tuli toisiin ajatuksiin. Tämän seurauksena hän nappasi takanaan olleesta kaiteesta kiinni. Hätääntyneen hyppääjän ote ei kuitenkaan pitänyt, vaan hän putosi.

Uimari osui alempana olleeseen hyppytasoon, jonka jälkeen hän sinkoutui veteen voltteja heitellen. Tilanteesta tallennetulla videolla nainen nousee vedessä pinnalle ripeästi, eikä hänen kerrota loukkaantuneen hurjan kokemuksensa myötä. Epäonnistuneen uimahypyn esimerkkiä on käyty katselemassa YouTubessa jo lähes 1,4 miljoonaa kertaa.