Avatar-kaunotar riisui kaiken – upea kuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Zoe Saldana tuli tunnetuksi lukuisten uusien seikkailu- ja scifi-elokuvien naistähtenä. Kuvankaunis neitokainen on tuttu näky muun muassa elokuvista Star Trek ja Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous.

zoesaldana29072014

Tänä kesänä Saldana tähdittää Marvelin Guardians of the Galaxy-seikkailua. 36-vuotias näyttelijätär nähdään Women’s Health -lehden tuoreen numeron rohkeassa kansikuvassa. Zoe Saldana poseeraa otoksessa alasti, peittäen intiimeimmät alueensa käsillään ja jaloillaan.

Zoe Saldana muistetaan erityisesti Avatar-elokuvasta, jonka menestyksen myötä tähti lunasti paikkansa Hollywoodin A-listalta. Nainen deittaili vielä jokin aika sitten Bradley Cooperia, mutta sittemmin pari on jo eronnut. Nätyttelijätär tapailee parhaillaan italialaista taiteilijaa, Marco Peregoa.