Nörtit menivät sekaisin – Adrianne todellisena kissanaisena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli haussa -ohjelman lahjakkuus Adrianne Curry tunnetaan Twitterissä ja Instagramissa rintavia poseerauksia julkaisevana neitokaisena. Jokseenkin yllättävänä piirteenä huippumallille neitokainen tunnetaan julkisuudessa tietokonepelien, kuten World of Warcraftin, innokkaana fanina.

31-vuotias mallikaunotar ei piilottele sisäistä nörttiään, vaan osallistui viikonloppuna San Diegossa järjestettyyn populaarikulttuurin suurtapahtumaan, Comic Con -messuille. Adrianne Curry oli asianmukaisesti pukautunut tilaisuuteen Batman: The Animated Series -animaatiosarjan kissanaiseksi, ja keräsi epäilemättä useiden kanssavieraiden katseet puolelleen.

Adrianne on ensimmäisen Huippumalli haussa -ohjelman kauden voittaja. Neito sai mallisopimuksen Wilhelmina Models -mallitoimiston kanssa, minkä jälkeen hän on esiintynyt useiden lehtien, kuten Us Weeklyn, Starin, Playboyn, Peoplen ja Maximin kuvissa. Avoimesti biseksuaali nainen oli aiemmin naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa. Tällä erää hän on suhteessa tuottaja Todd Royn kanssa.