Drew Barrymoren sisko löydetty kuolleena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Drew Barrymore on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa ja pysytellyt poissa viihdelehtien otsikoista, mutta tänä vuonna hänet nähdään Adam Sandlerin tähdittämässä Blended-komediassa. E.T. -elokuvasta aikoinaan lapsitähtenä tunnetuksi tulleen näyttelijän perhettä on nyt koetellut traaginen suru-uutinen.

Drew Barrymoren sisarpuoli, 47-vuotias Jessica Barrymore on löydetty kuolleena autostaan Kalifornian National Cityssa. Kuoleman epäillään olleen itsemurha, sillä autosta löytyi runsain määrin valkoisia pillereitä. Tapaus on kuitenkin vielä poliisitutkinnassa.

Jessica ja Drew Barrymorella on sama isä, näyttelijä John Drew Barrymore. Perheen sisällä on ollut runsaasti ongelmia päihteiden ja itsetuhoisan käytöksen vuoksi. Drew Barrymore käytti huumeita ja alkoholia jo 13-vuotiaana, kunnes hänet ohjattiin itsemurhayrityksen jälkeen vieroitushoitoon. Myös isä John Drew Barrymore kärsi alkoholiongelmista ennen menehtymistä syöpään.