Justin Bieber joutuu jälleen muuttamaan – sikailu oli naapureille liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Justin Bieber rakastaa bilettämistä, ja myös hänen naapurinsa ovat joutuneet huomaamaan tämän. Tähti on ehtinyt asua nykyisessä Beverly Hillsin asunnossaan vasta pari kuukautta, mutta talo on tullut jo erittäin tutuksi viranomaisille. Yhden heinäkuisen viikonlopun aikana poliisit hälyytettiin paikalle kuusi kertaa.

Nyt Justin Bieber on jälleen harkitsemassa muuttamista, epäilemättä juhlimisen ääniin kyllästyneiden naapureiden vuoksi. Tällä kertaa TMZ-sivusto raportoi tähden olevan kiinnostunut Los Angelesin Century Cityssä sijaitsevaan luksuskerrostaloon, The Centuryyn muuttamisesti. Viihdemoguli Aaron Spellingin leski, Candy Spelling, omistaa rakennuksesta kaksi ylintä kerrosta.

Justin Bieber myi aikaisemmin tänä vuonna luksusalueella sijainneen kartanonsa Khloe Kardashianille. Hän asuu tällä hetkellä kerrostaloasunnossa Beverly Hillsissä, mutta elo uudessa asunnossa ei ole alkanut sen rauhallisemmin. Biletys tulee todennäköisesti jatkumaan entiseen tyyliin myös tulevassa kodissa.