Kate Moss sekoili lentokentällä kännissä ilman lentolippua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumalli Kate Moss vietti taannoin 40-vuotissyntymäpäiviään. Hän on kärsinyt päihdeongelmista jo vuosikausien ajan. Nyt naisen korkin epäillään jääneen pahasti auki, sillä hänestä on kantautunut uutisiin ainoastaan alkoholihuuruisia otsikoita.

Kate Most oil raivannut tiensä alkuviikosta Turkin Bodrumin lentokentältä Lontooseen lähtevään EasyJetin koneeseen. Hän oli ollut silminnähden humalassa, eikä naisella ollut edes lentolippua. MailOnlinen mukaan huippumalli oli hukannut lippunsa.

Kate Mossin lento oli kuitenkin lähtenyt matkustajineen kaksi tuntia ja 21 minuuttia myöhemmin – huippumalli mukanaan. Kanssamatkustajat saivat nauttia naisen kännisestä rupattelusta koko lennon ajan.

Supermalli Kate Moss on eräs maailman ikonisimmista mallikaunottarista. Kauneutensa lisäksi hänet tunnetaan railakkaasta elämänasenteestaan, josta ei puutu seksiä, huumeita ja rock’n’rollia. 1990-luvulla uransa huipulle nousseen Kate Mossin huhutaan pokaavan pian yhden Britannian halutuimmista titteleistä, eli brittiläisen imperiumin ritarikunnan myöntämän OBE-arvonimen.