Tämäkö KUUDEN lapsen äiti?! Kimillä tyrmäävä bikinivartalo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen realitytähti Kim Zolciak on tullut tunnetuksi erityisesti Yhdysvalloissa The Real Housewives Of Atlanta -realityohjelman tähtenä. Zolciak tunnetaan myös melkoisena superäitinä, sillä hänellä on yhteensä kuusi lasta.

Lapsikatraastaan huolimatta Kim Zolciak on onnistunut säilyttämään vartalonsa varsin timminä. 36-vuotias tähti innostui poseeraamaan selfie-kuvissa peilin edessä bikineihin pukeutuneena. Tähti julkaisi otokset sittemmin Instagramissa.

Kim Zolciak on The Real Housewives of Altanta -realitysarjan lisäksi esiintynyt omassa Don’t Be Tardy for the Wedding -sarjassaan. Neitokainen on vuodesta 2011 lähtien ollut naimisissa jalkapalloilija Kroy Biermannin kanssa. Suosionsa myötä Kim on julkaissut myös singlen Tardy Fot The Party, joka nousi hetkeksi myös klubilistoille.