Hiuspinni kuin sveitsiläinen linkkuveitsi – sisältää useita työkaluja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhoissa agenttielokuvissa nähdään usein kekseliäs hahmo, joka tiirikoi lukkoja hiuspinniä apuna käyttäen. Naisten hiuslaitteita on voitu hyödyntää kautta aikojen myös muussa kuin hiusten kiinni pysymisessä. Hiuslenkit toimivat kumilenkkien tavoin ja pinnit ovat kuin pieniä monitoimityökaluja.

Nyt markkinoille on tullut hiuspinni, joka on kuin Ihmemiehen perustyökalu. Pinnissä on kahdeksan millinen jakoavain, ostoskärrykolikko, kaksi ruuvimeisseliä, viivain ja leikkuuterä – ja tietysti sitä voi käyttää kampauksessa tavallisen pinnin tavoin. Tuotteen on suunnitellut Yaacov Goldberg ja sitä on saatavilla Animi Causa -nettikaupasta alle 7,50 eurolla.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu monityökalu on pieni, mutta näppärä esine. Kerroimme taannoin kännykkäkuorista, jonka sisään on upotettu pieni työkalusarja. Kuoriin oli asennettu hammastikku, sakset, pinsetit, kynsiviila, kaksi kynää ja ruuvimeisseli.