Tutkimus vahvisti: Pettäjät saavat muita enemmän orgasmeja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuranhakusivusto AshleyMadison.com selvitti huomisen Maailman Orgasmipäivän lähestyessä jäsentensä kykyä saavuttaa kliimaksi. Kysely paljasti, että syrjähyppyjä harrastavat naiset saavuttavat orgasmin paljon uskollisia kanssasisariaan useammin. Tutkimus osoitti myös, että harva mies tunnistaa naisen orgasmin.

Uskottomuussivuston asiakkaista 77,2 prosenttia naimisissa olevista naisista kertoi saavansa orgasmin avioliiton ulkopuolisessa suhteessa. 85 prosenttia uskoi, että salasuhde on auttanut purkamaan heidän seksuaalisia tarpeitaan ja siten parantamaan suhdetta aviomiehensä kanssa. Seksielämää rasittavat erityisesti huolet lapsista, raha-asioista ja päivittäisistä rutiineista.

– Avioelämä alkaa auvoisesti, mutta kuherruskuukauden jälkeen makuuhuoneessa hiljenee. Ei ole tavatonta, että aviopareilla ei käytännössä ole seksielämää, selittää seuranhakusivusto AshleyMadison.comin perustaja Noel Bidermann.

Tutkimus paljasti myös orgasmivinoutuman. Miehet usein kuvittelevat, että heidän vaimonsa tai tyttöystävänsä saavat orgasmin useammin kuin he tosiasiassa saavat. Syrjähypyissä tilanne on päinvastoin, sillä kaksi kolmesta naimisissa olevista miehistä kertoi rakastajattarensa saaneen orgasmin viimeksi seksissä, kun taas yli kolme neljästä naisesta kertoi saaneensa orgasmin.

Kysely paljasti lisäksi, että 73 prosenttia naisista ja 41 prosenttia miehistä on teeskennellyt orgasmia oman puolisonsa kanssa. Kaksi kolmesta miehestä myönsi, että he eivät olleet varmoja, saivatko heidän vaimonsa orgasmin. Kyselyyn vastasi yhteensä 41.967 AshleyMadison.comin jäsentä ympäri maailmaa.