Snoop Dogg lähestyy jo Suomea – näin savu nousi tänään Zürichissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen räppäri Snoop Dogg saapuu ylihuomenna perjantaina Tampereelle Blockfesteille suuren tiiminsä kera. Parhaillaan hän on jo lähestymässä Suomea, sillä suosikkiartisti kuvattiin tänään Sveitsin Zürichissa.

Tampereella massiivisen livebändinsä kanssa esiintyvä räppäri kuvattiin saapumassa hotelliinsa ja hotellinsa ikkunan läpi. Paparazzikuvien perusteella hän nautiskeli kovasti savukkeista, joiden alkuperästä kuvaajilla ei tosin ollut tietoa.

Snoop Dogg tekee Snoopzilla-nimellä funk-pohjaista musiikkia, ja käyttää Snoop Lion -nimeä tehdessään reggae-tyylistä materiaalia. Muuten hän keskittyy edelleenkin räppärin uraansa. Snoop Dogg yhdistettiin keväällä Playboy-pupuna tunnetuksi tulleeseen brittiläiseen Carla Hoween. Snoop on edelleen naimisissa lukioaikaisen ihastuksensa Shante Taylorin kanssa ja parilla on kolme lasta.