Suosikkikomedioista leikattiin vitsit pois – tulos yllätti täysin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Seinfeld-sarjaa pidetään usein kaikkien aikojen menestyneimpänä yhdysvaltalaiskomediana. Seinfeldin jälkeen muun muassa Frendit, Ensisilmäyksellä ja Rillit huurussa -komediat ovat nousseet suosituimpien komediasarjojen joukkoon. Nyt komediasarjoille on tehty todella hämmentävä kokeilu.

YouTube
YouTube

Tunglebrek-nimellä esiintyvä YouTube-käyttäjä on päättänyt kokeilla, miltä suosikkikomediat näyttäisivät ilman niissä esitettyjä vitsejä. Niinpä käyttäjä julkaisi videoita, joilla nähdään esimerkiksi Frendit ja Seinfeld -sarjat kokonaan ilman vitsejä. Lopputulos on melko erikoinen.

Alle puoli tuntia kokonaisina kestävät jaksot myös lyhenevät huomattavasti, jos vitsit poistaa. Esimerkiksi Frendit-jakso ilman vitsejä kestää vain alle kolme minuuttia. Videoihin on kuitenkin kommentoitu, että kyseiset sarjat ovat kyllä melko hauskoja myös vitsittöminä.