Valetaikuri iski – ihmiset menivät näyttävästi halpaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Internetissä julkaistaan aina silloin tälllöin videoita taikureista, jotka kiertävät kaupunkien kaduilla esittämässä ihmisille temppujaan. Usein nämä temput ovat todella näyttäviä ja mykistyttäviä. Äskettäin julkaistu YouTube-video on kuitenkin ottanut hieman erilaisen lähestymistavan taikatemppuihin.

YouTube
YouTube

QuietAssassins-nimimerkillä esiintyvä mies nimittäin esittää kadulla olevansa taikuri. New Orleansissa Yhdysvalloissa vaelteleva mies laittaa kadulla kohtaamansa ihmiset tekemään toinen toistaan hassumpia asioita taikatempun nimissä. Ihmiset eivät aavista, että kyseessä ei ole oikea taikuri.

Tästä seuraa joitakin todella hauskoja kohtauksia. Valetaikuri saa muun muassa erään miehen hieromaan otsaansa naisen alavatsaan. Taikurin tempaukset liittyivätkin pääasiassa siihen, että hän sai ihmiset koskettelemaan toisiaan yllättäviin paikkoihin. Hauskaa YouTube-videota on käyty ihailemassa jo lähes 700.000 kertaa.