Turistit ihmeissään – kuninkaallinen vartiokaarti soitti hittisarjan tunnarin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

George R.R. Martinin kirjoihin perustuva Game of Thrones lukeutuu tämän hetken seuratuimpiin ja rakastettuimpiin amerikkalaisiin televisiosarjoihin. Sarjan neljäs tuotantokausi tuli taannoin tiensä päähän HBO-kanavalla.

YouTube
YouTube

Sarjan suosion myötä myös sen tunnusmusiikki on tullut monelle tutuksi. Sarjan alussa kuultavasta kappaleesta on sittemmin tehty myös monia cover-versioita. Nyt kappale on soitettu todella kunnioitettavassa paikassa.

Englannin kuningattaren kuninkaallinen kaarti on nimittäin soittanut oman versionsa Game of Thrones -tunnuskappaleesta. Kappale soitettiin vahdinvaihdon yhteydessä Buckinghamin palatsilla. Lopputulosta on käyty ihailemassa YouTubessa jo 1,1 miljoonaa kertaa.