Helle vei koiralta voimat – kävelylenkki ei mennyt ihan suunnitellusti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kesän pitkä helleaalto on vienyt monilta suomalaisilta voimat pois. Itsensä ylös saaminen on sitä vaikeampaa, mitä lähemmäs lämpötila nousee kolmeakymmentä celsiusastetta. Voimakas helle vaikuttaa myös eläimiin.

YouTube
YouTube

Tuoreella Youtube-videolla tapaamme ranskanbulldoggi Tuin. Kuten monet kyseisen rodun edustajat, Tui on jokseenkin itsepäinen tapaus. Omistaja yrittää viedä koiraansa kävelylle, mutta lemmikillä on toisenlaiset suunnitelmat. Niinpä koiran omistaja päätyy lopulta raahaamaan Tuita nurmikkoa pitkin.

Tuin omistaja toteaa videon kuvauksessa, että kyse ei ole koiran pahoinpitelemisestä. Miehen mukaan hän joutuisi raahaamaan lemmikkiään nurmikolla koko päivän ajan, mikäli se olisi hänen koirastaan kiinni. Tui tykkää ottaa rennosti, kuten kuka tahansa muukin hellepäivinä.