Jäävuori romahti vieressä – naisen järkyttynyt reaktio videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jäävuorten sulaminen on viime vuosina ollut keskustelun aiheena ilmaston lämpenemisen myötä. Nyt Wanda Stead -niminen nainen on päässyt todistamaan huikeaa jännitysnäytelmää Kanadassa. Nainen näki miehensä kanssa kuinka jäävuori romahti mereen.

YouTube
YouTube

Wanda sai tallennettua tilanteen videolle. Newfoundlandissa miehensä Rickin kanssa matkalla ollut nainen kuvasi videota rauhallisena aina siihen asti, kunnes veteen tipahtaneet jäämassat saivat vedessä aikaan näyttäviä aaltoja. Tässä vaiheessa Wanda säikähti toden teolla.

Nainen ryhtyi kiljumaan täyttä kurkkua miehelleen Rickille. Wanda hoki tälle, että heidän täytyy liikkua. Loppujen lopuksi näyttävät aallot eivät olleet aivan niin suuria, että Wanda ja Rick olisivat olleet todellisessa vaarassa.