Kanadalainen poliisi näyttää mallia – festareilla voi olla myös kivaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa vuosittain vietettävä Pori Jazz sai tänä vuonna enemmän huomiota virkamiesten säätämän alkoholipolitiikkansa kuin nimekkäiden esiintyjien johdosta. Kun Suomessa viranomaisten huomio keskitetään alkoholin nauttimisen vahtimiseen, osataan muiden maiden festivaaleilla ottaa jopa rennosti.

YouTube
YouTube

Tästä on todisteena hiljattain nettiin ladattu video, jolla nähdään Torontossa Woodbine Parkissa järjestetyille jazz-festivaaleille osallistunut poliisi. Mies on äitynyt antoisaan tanssiin ja heiluu musiikin tahdissa sielunsa kyllyydestä. Huomaatteko, että festivaaleilla voi olla myös hauskaa?

Suomi on tunnettu festivaalimaa, sillä maassamme saa nauttia tunnelmasta joka kesäviikonloppu ja monella eri paikkakunnalla. Kaikki suomalaiset ilmais- ja puistotapahtumat, kuten myös festivaalit, ovat vaarassa kuitenkin joutua ahdinkoon kiristyneen byrokratian vuoksi.

Moni on lyönyt hanskat tiskiin, koska hauskoista tapahtumista on äitynyt holhouspolitiikan myötä silkkaa sääntöviidakkoa rajoituksineen. Onneksi Suomesta pääsee edulllisesti muualle Eurooppaan juhlimaan rennommassa ilmapiirissä.