Ketsuppipullon hinta 500 000 dollaria – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etenkin lapset rakastavat ketsuppia ja käyttävät maustekastiketta ruoka-annoksissaan runsaalla kädellä. Sokeria, suolaa, etikkaa ja tomaattisosetta sisältävää maustekastiketta ei kuitenkaan kannata panna jo valmiiksi suolaisten ruokien päälle, sillä tällöin on vaarana nauttia suolaa hieman liikaakin.

YouTube
YouTube

Maailman suurin ketsuppipullo löytyy Yhdysvalloista. Illinoisin Collinsvillessä on vuonna 1949 rakennettu vesitorni, jonka ulkonäkö on identtinen huomattavasti pienikokoisemman ketsuppipullon kanssa. Rakennuksen nimi on Brooks Catsup Bottle Water Tower. Uutistoimisto Associated Pressin mukaan suosittu nähtävyys on nyt myytävänä ja sen saa omakseen 500.000 dollarilla.

Kauppojen yhteydessä ketsuppipullon mukaan saa sen vieressä olevan rakennuksen. Pullo on hiljattain kunnostettu entisaikojen loistoonsa. Myyjät ehdottavat, että ketsuppipullon viereen perustettaisiin hapanimelälle kastikkeelle osoitettu museo.