Mies teki urotyön – pelasti ketunpoikasen pulasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet kaupunkiympäristössäkin asuvat ovat nähneet joskus vilauksen ketusta. Niin kutsuttu citykettu on muuttanut kaupunkiin ruoan perässä, ja tottunut elämään ihmisten keskuudessa. Vilkkaalla alueella on kuitenkin myös omat vaaransa villieläimille.

YouTube
YouTube

Tuoreella brittiläisellä Youtube-videolla eläinten pelastamiseen erikoistuneen Wildlife Aid Foundation -järjestön työntekijä saa vihjeen pulassa olevassa eläimestä. Ketunpoikanen on jäänyt jumiin krikettiverkkoon, eikä se pääse vapaaksi omin avuin.

Ketunpoikanen on aluksi ymmärrettävästi paniikissa, mutta eläinten pelastamiseen tottunut mies osaa käsitellä sitä oikealla tavalla. Lopulta pikkukettu pääsee vapaaksi ja palaamaan emonsa luokse. Koko aluksi piinaava, lopulta sydäntä lämmittävä tilanne tallentui Go Pro -kameralle vuosien kokemuksella eläinten parissa puhuvan pelastajan Avara Luonto -tyylisten kommenttien kera.