Mike Tyson saa oman animaatiosarjan – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nyrkkeilijä Mike Tyson oli vasta 20-vuotias voittaessaan WBC:n, WBA:n ja IBF:n raskaansarjan mestaruustittelit. Ammattinyrkkeilijä julkaisi taannoin Mike Tyson: Undisputed Truth -elämänkertakirjan, josta paljastuu toinen toistaan hämmästyttävämpiä yksityiskohtia miehen elämän varrelta.

YouTube
YouTube

Mike Tyson on nauttii edelleen maineesta yhtenä kaikkien aikojen tunnetuimmista ja samalla kiistanalaisimmista urheilijoista. Mies nähtiin cameo-roolissa Kauhea Kankkunen -elokuvassa, ja pian on vuorossa aivan uusi aluevaltaus. Mike Tyson on saamassa oman Mike Tyson Mysteries -animaatiosarjansa Adult Swim -kanavalle.

Kuten arvata saattaa, ei nyrkkeilykehässä korvia purreen ja aikoinaan raiskauksesta tuomitun nyrkkeilijän tähdittämä sarja ole suunnattu perheen pienimmille katsojille. Mike Tyson Mysteries parodioi Scooby-Doon kaltaisia 1970-luvun piirrettyjä, joissa kirjavan näköiset sankarit ratkoivat mitä erikoisempia mysteereitä.

Lapsena vaikeissa perheolosuhteissa kasvanut nyrkkeilijä myöntää olevansa seksiaddikti, huumeriippuvainen ja alkoholisti. Mike Tyson on myös kertonut esittäneensä Kauhea Kankkunen -elokuvan cameo-roolinsa huumepäissään. Marihuanaa poltelleen julkkistähden mukaan hän oli elokuvan kuvaamisen aikaan ”täysin sekaisin”.