Uuden Nälkäpeli-elokuvan traileri julki – näin Katniss taistelee jälleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nälkäpeli-kaunotar Jennifer Lawrence on noussut nopeasti yhdeksi maailman suosituimmista näyttelijöistä. Ulkoisen kauneutensa ja näyttelijäntaitojensa lisäksi maanläheisestä asenteestaan tunnettu neitokainen nähdään tänä vuonna Nälkäpeli: Matkijanärhi, osa 1 -elokuvassa.

YouTube
YouTube

Nälkäpeli-kirjoihin perustuvan elokuvasarjan tuoreimman osan traileri on nyt julkaistu. Trailerissa Katniss valmistautuu viimeiseen taisteluun Panem-valtion totalitaarista johtoa vastaan. Jennifer Lawrencen lisäksi trailerissa nähdään muun muassa traagisesti edesmennyt Philip Seymor Hoffman ja elokuvasarjan uudet kasvot, Julianne Moore sekä Natalie Dorman.

23-vuotias näyttelijätär esittää jälleen mutantti Mystiqueta X-Men: Days of the Future Past -elokuvassa. Lawrence nousi supertähdeksi Nälkäpeli-elokuvien tähtenä. Vuonna 2013 hän voitti Oscarin Unelmien pelikirja-elokuvasta. Rolling Stone -lehti ylisti taannoin Lawrencea Yhdysvaltojen lahjakkaimmaksi nuoreksi näyttelijäksi. Hän pääsi viime vuonna Time-lehden sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle.