5-vuotias tyttö itkee hysteerisesti – pikkuveli kasvaa liian nopeasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarusten välinen side on yleensä voimakas ja kestää pikkulapsesta vanhuuteen saakka. Parhaassa tapauksessa sisarukset ovat toisilleen kuin eläviä luottopankkeja, joihin voi turvautua aina ja joka tilanteessa.

YouTube
YouTube

Nyt viisivuotias Sadie-tyttö on huolissaan pikkuveljensä kasvamisesta. Itkuinen Sadie sopertaa videolle, että hän ei halua pikkuveljensä kasvavan. Pikkuneidin mielestä vauvaveli on niin suloinen pienien hymyjensä kanssa, joita hän rakastaa, ettei halua menettää niitä. Sadie itkee myös sitä, että hän ei itse halua kuolla satavuotiaana.

Sadie on ilmeisesti hieman huolissaan vanhenemisesta ja hoksannut, että myös hänestä ja veljestä tulee joskus aikuisia. Toivottavasti ikääntyminen ei tuota hänelle jatkossa yhtä suuria tuntemuksia ja lapsi osaisi nauttia vielä vauvaikäisestä veljestään. Ne kasvavat niin nopeasti, sanotaan. Alex Millerin julkaisema video on saavuttanut nopeasti yli 800.000 katselukertaa.