Ex-lapsitähti Hilary Duff bikineissä musiikkivideollaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Hilary Duff muistetaan parhaiten roolistaan Lizzie McGuire -televisiosarjassa. Neitokainen on myös poplaulaja, mutta hänen uransa musiikin parissa on jäänyt auttamattomasti Katy Perryn ja Britney Spearsin kaltaisten isompien tähtien varjoon.

YouTube
YouTube

Nyt Hilary Duff tekee kuitenkin paluun uuden Chasing the Sun -singlen myötä. Harmittoman kesäisen popkappaleen videolla Hilary nähdään toimistotyöntekijänä, joka haaveilee aurinkoisesta rantaelämästä ja lihaksikkaasta komistuksesta. Monia varmasti ilahduttaa myös tieto siitä. että ex-teinitähti viettää videolla runsaasti aikaa bikineissä.

26-vuotias Hilary Duff erosi taannoin aviomiehestään, NHL-pelaaja Mike Comriesta. Pariskunnalla on yhteinen Luca-poika, joka syntyi vuonna 2012. Texasissa varttunut Duff nousi jo teini-iässä julkisuuteen. Entinen lapsitähti on nähty lukuisissa elokuvarooleissa, mutta useimmat muistavat hänet parhaiten Lizzie McGuire -sarjan nimikkohahmona.