Harvinainen ihosairaus muuttaa tytön karvaiseksi kuin kissan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toisinaan otsikoihin nousee luonnonoikkuja, jotka kärsivät harvinaisista sairauksista. Olemme kertoneet esimerkiksi naisesta, jonka iho näyttää kuplivan omituisen taudin vuoksi. Nyt uutisen aiheeksi nousee kuusivuotias lapsi, jota kutsutaan hänen runsaan karvoituksensa johdosta kissatytöksi.

Zhao Xinrui -niminen tyttö asuu kiinalaisessa kylässä ja hänen iho-ongelmansa alkoivat vuosi sitten. Pikkutytölle ilmestyi kehoon karvaisia laikkuja, ja hänet passitettiin lääkärin pakeille.

Tohtori väitti, että kyseessä on pelkästään erikoinen syntymämerkki. Laikut kuitenkin ovat jatkaneet kasvuaan, ja tätä nykyä karvakerros peittää jo puolet lapsen kehosta. Isä yrittää saada epätoivoisesti apua tyttärelleen, sillä nyt karvat ovat kasvaneet jo käsiin, kasvoihin ja olkapäille saakka.

Ihmiset luonnollisesti tuijottavat kissatyttöä kaduilla. Valitettavasti tytön isällä tai isovanhemmilla ei ole tarpeeksi rahaa kustantamaan lapsen hoitokuluja, vaikka he ovat säästäneet pieniä rahojaan oireyhtymän ilmestymisestä lähtien. Tytön äiti hylkäsi perheen ongelman ilmettyä. Ihosairaudesta uutisoinut Mirror-lehti toivoo, että lapsi saisi apua pian.