Uskomaton näky! Karhu pelasti linnun lammesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Karhujen pääsääntöinen ravinto koostuu kasvikunnan tuotteista, mutta kaikkiruokaiset ja vahvat eläimet saalistavat myös esimerkiksi hirviä. Budapestin eläintarhassa kuvatulla Youtube-videolla nähdään varsin yllättävä tilanne.

YouTube
YouTube

Videolla korppi on eksynyt karhun aitaukseen ja joutunut pulaan vesilammikkoon. Karhu huomaa tämän, ja lähtee löntystelemään kohti lintua. Tässä vaiheessa näyttää siltä, että karhulla on mielessään siivekäs välipala.

Karhu nostaa korpin ylös suullaan, mutta sitten tapahtuu jotain erikoista. Karhu ei syö korppia, vaan laskee tämän maahan ja jatkaa omia puuhiaan. Hölmistyneen oloinen lintu jää kuivattelemaan itseään samalla, kun karhu pistelee korpin sijaan poskeensa aitauksestaan löytämänsä omenan.