Kelly Osbourne tuhosi asuntoa? ”Ulostetta lattialla, vesivahinko, reikä seinässä…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Osbournen rokkariperheen tytär Kelly Osbourne erosi tammikuussa yllättäen poikaystävästään, julkkiskokki Matthew Mosshartista. Kerroimme äskettäin naisen villintyneen sinkkupäivillään ja ottaneen vapaudestaan ilon irti näyttävästi. Taannoin hän esimerkiksi otti päähänsä tatuoinnin.

Nyt Kelly Osbourne on kuitenkin joutunut ongelmiin. Tähden entinen vuokraisäntä Arshia Refoua on nostamassa oikeusjuttua tähteä vastaan, sillä miehen mukaan Kelly jätti Länsi-Hollywoodissa sijaitsevan asunnon luokattomaan kuntoon muutettuaan pois huhtikuussa 2013.

Arshia Refouan mukaan asunnon seiniä sekä lattioita oli rikottu ja huoneisto oli täynnä koiran ulosteita ja virtsaa. Miehen mukaan asunto oli myös kärsinyt mittavista vesivahingoista Kellyn jätettyä kylpyammeen hanan auki. Vuokraisäntä vaatii Osbournelta 50.000 dollarin, eli noin 37.000 euron korvauksia.

29-vuotias Kelly on sanonut, että tahtoo olla sinkkuna pitkään, vaikka naisen äiti on kehoittanut tytärtään panemaan uutta matoa koukkuun. Kelly kirjoittaa parhaillaan kirjaa ja valmistautuu lanseeraamaan oman vaatekokoelmansa. Hänestä on vuosien aikana kuoriutunut yksi muotimaailman vaikuttajista ja edelläkävijöistä.