Lacey Wilddin bikinit ratkeamispisteessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy muutamia ihmisiä, joilla rintojen koko on lähtenyt pahemman kerran hanskasta. Eräs sairaalloisen suurten silikonirintojen haltijoista on realitytähti Lacey Wildd, jolla on maailman seitsemänneksi suurimmat rinnat. Hän on suurentanut muotojaan jo 12 kertaa.

Eilen Lacey Wildd kuvattiin palvomassa aurinkoa uimarannalla. Hän oli pukeutunut vaaleanpunaisiin bikineihin, jotka olivat varmasti kovilla jalkapallon kokoisten rintojen kannattelussa.

46-vuotias Lacey Wildd omistaa LLL-kokoiset rinnat, mutta hänen tavoitteenaan on kasvattaa niistä lopulta vähintään QQQ-kokoiset pallot. Blonde Squad -elokuvassakin nähtävä nainen on tähän mennessä suurentanut rintojaan jo 12 kertaa. Hänen tulonsa ovat kasvaneet rintojen myötä moninkertaiseksi, mutta samalla häntä pidetään ”kävelevänä aikapommina” terveysriskien takia.