Pahoinpitelyltä säästynyt Justin Bieber kosti Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber joutui aikaisemmin tällä viikolla erikoiseen välikohtaukseen Pirates of the Caribbean -elokuvista tutun näyttelijän kanssa. Orlando Bloom yritti lyödä popparia Ibizalla sijaitsevassa yökerhossa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Bieber väisti iskun ja pakeni paikalta yleisön hurratessa.

Nyt Justin Bieber on vuorostaan iskenyt takaisin omalla tavallaan. Ilman sen kummempia selityksiä poptähti jakoi Instagram-tilillään kuvan Orlando Bloomista. Silmäänsä hierova näyttelijä näyttää itkevän otoksessa.

Justin Bieber vaikuttaa siis jatkavan taisteluaan Orlando Bloomia vastaan Instagram-tilinsä kautta. Ibizan välikohtauksen jälkeen Justin Bieber lähetti Instagramiin kuvan Orlandon ex-vaimosta, huippumalli Miranda Kerristä. Poptähdellä ja mallikaunottarella huhuttiin aikaisemmin olleen salasuhde kaksikon tavattua toisensa Victoria’s Secretin muotinäytöksessä vuonna 2012.

Poplaulajan ja näyttelijän välinen paha veri ei kuitenkaan ole jäänyt pelkäksi kolmiodraamaksi. Aikaisemmin tänä vuonna Orlando Bloom nähtiin viettämässä aikaa Justin Bieberin ex-tyttöystävän, Selena Gomezin kanssa. Tämä vastaavasti synnytti huhuja kaksikon välisestä suhteesta. Jäämme odottamaan, miten Orlando Bloom vastaa Bieberin Instagram-viestiin vai lopettaako näyttelijä taistelun omalta osaltaan tähän.