Huh, miten lyhyet shortsit! Selena Gomez käänsi katseet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja ja entinen Disney-teinitähti Selena Gomez tunnetaan oman uransa ohella Justin Bieberin mielitiettynä, kun heidän on-off -suhteensa on vuoroin jatkunut ja taas päättynyt. Selena päätyi myös taannoin silikoniepäilyjen keskiöön, kun hänen muotonsa kasvoivat nopeasti.

Splash
Splash

Naispuoliset tähdet innostuvat toisinaan käyttämään julkisuudessa varsin paljastavia kaula-aukkoja, jotka noteerataan usein nopeasti mediassa. Selena Gomez on kuitenkin valinnut nyt toisenlaisen tien ja pukenut ylleen todella lyhyet ja paljastavat farkkushortsit. Kuten arvata saattaa, tähti päätyi farkkujen alta vilahtelevine paljaine pakaroineen valokuvaajan filmille.

Selena Gomez ilmoitti taannoin keskittyvänsä nyt täysillä uraan ja jättävänsä bailuelämän taakseen. Hän katkaisi välit Kendall ja Kylie Jenneriin, sillä pelkäsi saavansa heiltä liikaa huonoja vaikutteita. Selena Gomez perui taannoin maailmankiertueensa yrittääkseen päästä rauhassa takaisin raiteille.

Splash
Splash