Stuntmies hyppäsi katolta – älä kokeile tätä itse

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Stuntmiehiä ja -naisia tarvitaan erilaisissa televisiosarjoissa ja elokuvissa suorittamaan vaativimpia temppuja. Ammatikseen stuntteja tekevät suorittavat siis päivittäin temppuja, joita moni tavallinen tallaaja ei uskaltaisi edes harkita.

YouTube
YouTube

Nyt eräs stuntmies on tallentanut huiman hypyn videolle. Tempauksen takana on stuntmies Ethan Swanson. Mies oli Chicagossa Yhdysvalloissa suorittamassa näyttävää hyppyä. Mies tallensi koko tempun videolle päähänsä kiinnitetyn GoPro-kameran ja maahan asetellun toisen kameran avulla.

Videon kuvakulma lisääkin tunnetta siitä, että videon katsoja olisi itse hyppäämässä katolta. Hurjapää tarkastelee ensin hyppyaluetta, jonka jälkeen hän loikkaa korkeammalta katolta matalamman rakennuksen katolle. Lopulta mies liukuu katolta sen vieressä oleville rappusille vahingoittumattomana.