Värityskirja aikuisille – miten sinä värittäisit nämä kuvat?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat meistä muistavat lapsuudesta värityskirjat, jotka sisältivät yksinkertaisia kuvia esimerkiksi satuhahmoista ja eläimistä. Näitä kuvia sai väritellä oman mielensä mukaan, ja joskus kuvat saivat varsin erikoisiakin ulottuvuuksia.

Splash
Splash

Puuhakirjojen ei tarvitse kuitenkaan enää kuulua vain lapsille. Coloring For Grown Ups -värityskirja on suunniteltu aikuisempaan makuun. Tämä näkyy väritettävissä kuvissa, jotka edustavat aikuisille tuttuja aiheita ja teemoja.

– Toisin kuin lapsuutesi vastuuttomat puuhakirjat, Coloring for Grown-ups -värityskirja valmistelee sinua kohtaamaan aikuiselämän karun todellisuuden, kirjan toinen luoja Ryan Hunter kommentoi Splash News -uutistoimistolle.

Värityskirjan kuvitus käsittelee muun muassa päättyviä parisuhteita, menetettyjä unelmia, alkoholijuomia, työntekoa ja muita aikuiselämän iloja. Jopa laulaja Chris Brown saa osansa kirjassa. Yksi sivu on kokonaan omistettu ex-tyttöystävänsä Rihannan pahoinpidelleelle tähdelle, jonka kuvalle värityskirja kehottaa tekemään kauheita asioita kyniä, saksia, puukkoja ja nyrkkejä apuna käyttäen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash