Asiakkaat menivät pankkiautomaatille – sitten tapahtui jotain odottamatonta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kanadassa sijaitseva TD Bank halusi palkia joitakin uskollisia asiakkaitaan hauskan tempauksen muodossa. Niinpä pankki antoi tuhannelle asiakkaalle 20 Kanadan dollaria rahan nostamisen yhteydessä. Tämän lisäksi neljä paikalliskonttoria kutsui uskollisimpia asiakkaitaan kokeilemaan uutta interaktiivista pankkiautomaattia.

YouTube
YouTube

Kyseessä oli kuitenkin vain juoni saada asiakkaat paikan päälle. Puhuvan automaatin takana oli pankin työntekijä, joka kiitti asiakkaita Torontossa, Montrealissa, Calgaryssä ja Vancouverissa uskollisesta asiakkuudesta. Pankin työntekijät olivat vuosien varrella oppineet tuntemaan vakioasiakkaansa hyvin, ja TD Bank halusi järjestää heille jotain todella erityistä.

Sairaan tytön äiti sai esimerkiksi lentoliput päästäkseen katsomaan lastaan. Tiukassa rahatilanteessa oleva nainen taas sai lapsilleen rahaa säästötilien aloittamiseen sekä liput Kalifornian Disneylandiin. Baseball-fani taas pääsi tapaamaan idoliaan sekä heittämään ottelun ensimmäisen syötön. Moni asiakkaista alkoi itkemään onnesta saatuaan yllättävää kiitosta.