Räppäri DMX ei ollutkaan kovis – huusi huvipuistolaitteessa kuin pikkutyttö

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimpiin räppäreihin takavuosina lukeutunut DMX esiintyi ensimmäistä kertaa Suomessa joulukuussa 2011. Viime aikoina tähti on kunnostautunut lähinnä lain rikkomisessa. Viimeksi elokuussa räppäri pidätettiin huumeiden hallussapidosta ja tämän lisäksi muusikolla on myös ollut ongelmia elatusmaksujen hoitamisen kanssa.

YouTube
YouTube

Nyt DMX on noussut otsikoihin huvipuistoreissunsa myötä. Muusikko oli käynyt orlandolaisessa Magical Midway -huvipuistossa kokeilemassa Slingshot-nimistä laitetta. DMX:n ja hänen kaverinsa reaktiot laitteessa tallentuivat videolle, ja ne ovat melko huvittavaa katsottavaa. Rap-artisti nimittäin huutaa täyttä kurkkua. Huutamisen johdosta hänen vihjataan YouTube-videon nimessä käyttäytyvän kuin pieni tyttö.

Myös nimellä Dark Man X tunnettu DMX, oikealta nimeltään Earl Simmons, kasvoi monen muun rap-artistin tavoin jengeissä tehden pikkurötöksiä jengeissä. Rap-musiikki antoikin DMX:lle keinon päästä pois kaduilta. Muusikko nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 1997 singlellään Get At Me Dog. Debyyttialbumi valloitti Billboard 200 -listan ykkössijan ja kakkosalbumi Flesh of My Flesh, Blood of My Blood myi nelinkertaisesti platinaa.