Yllätysnimi Fast & Furious -elokuvaan – räppäri Hollywood-leffaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikkimaailmassa on viime aikoina nähty lukuisia nousevia naispuolisia hiphop-artisteja. Eräs puhutuimmista uusista naisräppäreistä on australialainen Iggy Azalea. Tähden tuorein hitti on Fancy-kappale.

Splash
Splash
Splash
Splash

Iggy Azalea tulee pian tekemään uuden aluevaltauksen, tällä kertaa elokuvien pariin. Vin Diesel on nimittäin paljastanut SkyrockFM-radiokanavan haastattelussa, että räppäri tullaan näkemään Fats & Furious 7 -elokuvassa hänen, The Rockin, Michelle Rodriguezin ja edesmenneen Paul Walkerin rinnalla. Elokuvan ensi-ilta Yhdysvalloissa on 3. huhtikuuta 2015.

24-vuotias Izzy Azalea julkaisi taannoin Change Your Life -musiikkivideon, jossa hän esittää burleskistripparia. Sydneyssä syntynyt naisräppäri nähdään pätkällä yläosattomissa, kun hän nousee ilman bikiniyläosaa ylös uima-altaasta. Iggy kiehnää myös sängyn päällä alusvaatteisillaan tiikerinpoikasen kanssa.