Supermallin ja elokuvatähden mallitytär bikineissä – omena ei kauas pudonnut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alec Baldwinin ja Kim Basingerin tytär Ireland Baldwin on selkeästi perinyt äitinsä ulkonäkögeenin. Nousujohdanteista mallinuraa tekevä Ireland on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa.

Ireland Baldwin on Rampage-vaatemerkin tuorein mainoskasvo, ja hänet tullaankin näkemään yhtiön tuoreessa kampanjassa. Mainoskuvista saadaan esimakua kulissien taakse kurkistavissa otoksissa, joissa vaaleakutrinen tähti poseeraa muun muassa bikineissä ja viettelevänä punaisessa mekossa.

18-vuotias vaalea julkkiskaunotar osallistui juuri ensimmäiseen muotinäytökseensä New Yorkin muotiviikoilla. The Go Red For Women/ The Heart Truth Red Dress Collectionin asuja esitellyt Ireland nähtiin lavalla Donna Karanin punaisessa mekossa. Baldwin kertoi olleensa todella hermostunut ennen show’ta, koska hän on vasta lähiaikoina opetellut mallikävelyä.